Wheat コムギ 小麦

日本では五穀とは、米、麦、粟(あわ)、豆、黍(きび)のことをいいますが、英米で五穀(the five main cereals)は、barley 大麦、corn トウモロコシ、rye ライ麦、oat 燕麦、wheat 小麦のことを言います。

7223477076_b99b21d9a1_m.jpg

wheat コムギ 小麦


本 [今日の記事]
Any of various cereal grasses in the genus Triticum of the family Poaceae,one of the oldest and most important of the cereal crops.

More of the world's farmland is devoted to wheat than to any other food crop;China is the largest wheat producer. The plant has long, slender leaves,hollow stems in most varieties, and flowers grouped together in spikelets.

Of the thousands of varieties known, the most important are T. aestivum,used to make bread; T. durum, used in making pasta; and T. compactum (club wheat),a softer type used for cake, crackers, cookies, pastries,and household flours. Winter wheat (sown in fall) and spring wheat(sown in spring or,where winters are mild, sometimes fall) are the two major types.

The greatest portion of wheat flour is used for breadmaking.

Small quantities are used in the production of starch, malt, gluten,alcohol, and other products. Inferior and surplus wheats and various milling by-products are used for livestock feeds.
[出典]Britannica

本 [単語チェック!]
genus Triticum:コムギ属
Poaceae:イネ科 発音ポエシャス
devoted:力を入れる
hollow stems:中空の茎
spikelet:小穂
T. aestivum:bread wheat パンコムギ
T. durum:durum wheat デュラム小麦(マカロニやスパゲッティなどの原料)
T. compactum (club wheat):クラブコムギ 菓子用小麦粉の原料
Small quantities:少量
starch:澱粉
この記事へのコメント
コメントを書く
お名前:

メールアドレス:

ホームページアドレス:

コメント:

認証コード: [必須入力]


※画像の中の文字を半角で入力してください。

この記事へのトラックバック
          
×

この広告は1年以上新しい記事の投稿がないブログに表示されております。